Välkommen till min sida! Jag som har den heter Ida, är 36 år och bor i Stockholm. Mitt största intresse är möbler och inredning, och det är också vad bloggen kommer handla om. Jag vill samla olika tips och tankar på ett och samma ställe, för att vara till inspiration för andra som kan gilla att läsa om det. Och också för att jag ibland tycker att det är roligt att formulera mina tankar i ord, speciellt när det handlar om något jag brinner för.

Det kan vara svårt det här med möbler och inredning, till exempel tycker jag att utemöbler ofta är antingen fula eller hopplöst obekväma. Men jag tänker att när jag sätter ord på vad jag önskar och har bloggen som drivkraft för att inte bara sucka och ge upp utan faktiskt undersöka området, så blir det kanske lättare även med det som just nu känns besvärligt.

Mer om mig

Själv bor jag ganska litet. Utemöbler behöver jag för att jag har en uteplats, men annars är min lägenhet mindre än vad de flesta i min ålder har. Jag har bott större, jag var sambo förut och vi hade en stor våning. När vi flyttade isär valde jag att det var mer värt att bo centralt än att bo stort. Jag vet att det är en lyx att överhuvudtaget kunna välja, men samtidigt tror jag att det är en fördel för bloggandet. Jag står med en fot i privilegierna och en annan fot i den krassa verklighet som utgörs av att en stor del av inkomsten går till bostaden och att man inte kan inreda hur som helst när ytan är begränsad.

Min blogg

Jag hoppas att ni ska trivas här, på min blogg och bland mina ord, och hoppas att ni ska hitta någon mening i det jag skriver om. Inredning och design är ett intresse för mig, inte något jag jobbar heltid med, men jag har valt att låta det ta mer tid och utrymme de senaste åren. Därför har jag kunnat åka på möbel- och designmässor runt om i Europa, och haft chansen att söka inspiration på andra håll. Jag har också en chans att hänga med i trenderna på ett helt annat sätt än innan jag valde att prioritera det här intresset. Det är väl också det som gjort att jag håller på att svämma över lite av all inspiration jag fått, och vill dela med mig här.